
حجت الاسلام سروری؛
کانون های مساجد نماد و مصداق آتش به اختیار فرهنگی هستند
سرپرست کانون هاي مساجد کرمانشاه، کانون ها را مصداق اتش به اختيار فرهنگي خواند و گفت: کانون هاي مساجد بهترين سکوي اجرايي براي پياده کردن منويات امامين امامين انقلاب براي تربيت نسلي ديني و انقلابي براي حال و آينده است.
شناسه خبر : 66956 تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۲۲:۵۶
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از کرمانشاه حجت الاسلام و المسلمین «حجت الله سروری» سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه، در آیین تجلیل از کانون های فعال و خلاق و هنرمندان شاخص مساجد که امروز(شنبه، ۱۸ اسفند) مصادف با سالروز تاسیس کانون های مساجد در مرکز خانه معلم برگزار شد، گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد نماد و مصداق عینی آتش باختیار فرهنگی هستند باید این تشکیلات عظیم را تقویت کرده و از آن غافل نشد.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۶ هزار کانون با ۲ میلیون نفر عضو، از این نهاد به عنوان نیرو و پتانسیلی بسیار ارزشمند یاد کرد که بازوی توانمند فرهنگی در سراسر کشور است.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با بیان اینکه کانون های مساجد نقش کلیدی در پرورش انسان ها دارند، اظهار کرد: مساجد از دیرباز مرکز و کانون تربیتی بشر بوده و در صدر اسلام به مرکز تحولات سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی تبدیل شد.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر توجه به کانون های مساجد، ابراز کرد: کانون های مساجد بهترین سکوی اجرایی برای پیاده کردن منویات امامین امامین انقلاب برای تربیت نسلی دینی و انقلابی برای حال و آینده است.
سروری، با بیان اینکه این ظرفیت عظیم و بسیار مهم در اکثر دستگاه های دولتی مورد غفلت قرار گرفته است، گفت: بعد از بسیج هیچ نهادی ظرفیت و توان کانون های فرهنگی هنری مساجد را ندارد.
وی کانون مساجد را تحول گرا و رو به رشد خواند و افزود: در بحث جذب جوانان به مساجد و کشف و بارور کردن استعدادهای آنان باید تلاش بیشتری کنیم.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان کرمانشاه، با گرامیداشت سالروز تاسیس کانون ها، گفت: نهالی که سال ۷۱ با فعالیت کانون های مساجد رشد یافت امروز بعد از ۳۲ سال به درختی تنومند و بارور مبدل شده است.
وی کار فرهنگی را به شمشیر دو لبه تشبیه کرد و افزود: با بهره گرفتن از خرد جمعی باید در حرکات و برنامه های فرهنگی خلاقیت داشته باشیم تا برنامه های کانون ها ارزشمند و اثرگذار باشند.
حجت الاسلام سروری، تصریح کرد: مسجد از دیرباز مرکز و کانون تربیت بوده و نقش کلیدی در پرورش یک جوان تراز انقلابی به عهده کانون مساجد است.
وی گفت: ما امروز به پرورش جوانانی مانند شهید حججی که شخصیت کامل و تربیت یافته در مکتب انقلاب از ابعاد فکری شخصی و انقلابی است نیاز داریم.
سروری، با بیان این که تا فکر اصلاح نشود عمل اصلاح نشده و شاهد تحول در جامعه نخواهیم بود، خاطرنشان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی زمینه کار فرهنگی مساعد است و به واقع مهمترین رسالت کانون های مساجد تربیت نسلی متعهد انقلابی و فرهیخت فرهیخته برای آینده کشور است.
گفتنی است، در این مراسم از برگزیدگان کانونهای مساجد در سه بخش مدیران فعال و خلاق هنرمندان شاخص و رسانه های برتر استان در انعکاس برنامه ها و فعالیت های ستاد استان و کانون های مساجد تجلیل شد.