
حجت الاسلام سروری؛
کانون های مساجد قلب تپنده فرهنگی کشور هستند
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین «حجت الله سروری» سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، امروز (شنبه، 18 اسفندماه) در جمع خبرنگاران، گفت: ۱۸ اسفند، سالروز تأسیس سی دومین سال کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور است، که می توان آن را از رویش های انقلاب و نماد ومصداق اصلی، آتش به اختیار فرهنگی دانست.
حجت الاسلام سروری با اشاره به فعالیت بیش از ۲۶ هزار کانون مساجد با ظرفیتی بالغ بر ۲میلیون نفر عضو در سراسر کشور، گفت : امروز باید این تشکیلات عظیم را تقویت کرد و نباید متولیان فرهنگی با غافل شدن از این ظرفیت قابل توجه، آن را به چشم رقیب نگاه کنند.
وی با اشاره به نقش بی بدیل و اثرگذار فعالین این حوزه در عرصه های مختلف دینی، قرآنی، فرهنگی، آموزشی، کاهش آسیب های اجتماعی و ...، اظهار کرد: کانونهای فرهنگی مساجد به عنوان قلب تپنده ی فرهنگی کشور، نقش مهمی در پرورش نسل حال و آینده دارند.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با بیان اینکه کانون ها بازوی توانمند فرهنگی در کل کشور هستند، ابراز کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد، یکی از مهم ترین سکوهای اجرایی در پیاده کردن منویات امامین انقلاب برای پرورش نسل دینی وانقلابی برای حال و آینده است.
وی بیان کرد: مساجد همواره مرکز و کانون تربیت دینی در طول تاریخ اسلام بوده، مرکز تحولات سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی و انقلابی بوده اند.
حجت الاسلام سروری، با تأکید بر اینکه کانون فرهنگی هنری مساجد، نقش کلیدی در پرورش نسل آینده ایفا می کند، ابراز نگرانی کرد: متأسفانه این ظرفیت عظیم انسانی مورد غفلت وبی مهری دستگاه ها قرار گرفته در حالی که هر نوع کار فرهنگی هر نوع برنامه اجتماعی هر نوع فعالیت تربیتی در جامعه، بهترین سکوی اجرایی آن کانون های مساجد هستند واین مهم امروز متاسفانه در اکثر دستگاه های دولتی مورد تغافل گرفته است.
وی اضافه کرد: یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب که بارها تأکید کردهاند این است که نباید از کانونهای فرهنگی مساجد غافل شد. این مراکز باید به تولید فکر و محتوای دینی، فرهنگی و انقلابی بپردازند و زمینهساز مشارکت اجتماعی جوانان شوند. تولید محتوا در فضای مجازی، تقویت روحیه نشاط و امید در نوجوانان و جوانان، و بصیرتافزایی از جمله وظایف مهم این کانونهاست.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، ابراز تأسف کرد: هر دستگاهی اگر امروز بخواهد برای خودش هزینه کار فرهنگی بکند یک حرکت سطحی و مسکن و زودگذر انجام داده است این در حالی است که کار ریشه ای، عمیق، موثر وهدفمند فقط در بستر کانون های فرهنگی صورت می گیرد.
وی تأکید کرد: متولیان و مسئولان فرهنگی از جمله سازمان تبلیغات اسلامی ، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، ادراه ارشاد و اوقاف و امور خیریه باید یک نگاه ویژه تری داشته و با برنامهریزی دقیقتری برای تقویت کانونهای فرهنگی و هنری مساجد وارد عمل بشوند و از این ظرفیت عظیم جوانان بهره بگیرند.
حجت الاسلام سروری، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه با داشتن ۶۲۵ کانون ثبت شده وظرفیت عضو گیری ۳۴ هزار نفری حتی در دورترین نقطه مرزی در روستا ها کانون دارد متولیان فرهنگی باید از این منبع عظیم و صددرصد انقلابی بهره بگیرند .
گفتنی است، در این مراسم از خبرنگاران خبرگزاری های فارس، ایسنا، ایکنا، تابناک، شبستان و پایگاه اطلاع رسانی مژده خبر که بیشترین انعکاس از فعالیت ها و برنامه های ستاد و کانون های فرهنگی هنری مساجد استان داشته اند؛ تقدیر به عمل آمد.