طرح طراوت، بستری برای حضور فعال و پرنشاط دانش آموزان در مساجد است
طرح طراوت، بستري براي حضور فعال و پرنشاط دانش آموزان در مساجد است
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های مساجد کرمانشاه:

طرح طراوت، بستری برای حضور فعال و پرنشاط دانش آموزان در مساجد است

حجت الاسلام سروري، با اشاره به نقش کليدي مدارس براي مشارکت دانش آموزان در برنامه هاي مساجد، اظهار کرد: ابزار تشويقي، جذابيت و تنوع برنامه ها و کلاس هاي طرح ملي طراوت، زمينه ساز حضور فعال و پرنشاط بچه ها در بستر مساجد خواهد شد.
شناسه خبر : 65647 تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۰:۴۰

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین «حجت الله سروری» سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در دیدار با معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش، به تشریح اهداف و برنامه های طرح ملی طراوت حول محور «خانواده»، «محله»، «مسجد» و «مدرسه» پرداخت.

 

وی با اشاره به اینکه شهرداری متولی اصلی این طرح است، اظهار کرد: با نظات و مدیریت ستاد کانون های مساجد این طرح در محلات با پیش بینی هفت مرحله استعدادیابی، آموزش، هدایت، تولید، رقابت، عرصه اجرا برای مردم، نظارت و ارزیابی و پس از اجرا است

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره دوره های توجیهی خانواده ها به صورت آموزش شهروندی و کارگاهی است، ابراز کرد: دغدغه اصلی ما جذب دانش آموزان و خانواده های آنان به مسجد، انس گرفتن آنان با این فضای معنوی و امن و مشارکت دادن آنان در برنامه های مساجد است.

 

وی نقش مدیران مدارس در اجرایی شدن اهداف و برنامه های این طرح را کلیدی خواند و گفت: این هنر  مدرسه است که با ترغیب دانش آموزان و توجیه مناسب طرح ملی طراوت آنان را به سوی مساجد و کانون های فرهنگی هنری مساجد سوق دهد.

 

حجت الاسلام سروری، طراحی برنامه ها و کلاس های متنوع و جذاب و همچنین پیش بینی ابزار تشویقی برای حضور فعال و پرنشاط بچه ها در بستر مساجد را رسالت اصلی کانون های فرهنگی هنری مساجد در طرح ملی طراوت عنوان کرد.

 

وی ارتباط معنوی و تقویت بنیه دینی به واسطه حضور در مسجد را از آثار و نتایج این طرح دانست و گفت: برخی از دانش آموزان ممکن است به لحاظ فردی و خانوادگی آن بعد دینی و اعتقادی را نداشته باشند اما حضور در مسجد اثر وضعی خود را به واسطه زمان و مکان خود دارد و آنان را به بحث معنویت سوق می دهد.

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، تأکید کرد: امروز ما نیاز داریم باتوجه به حجم گسترده تبیلغات سوء فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای به ویژه پس از شیوع کرونا که به واسطه حضور فعالانه عموم مردم و دانش آموزان در این فضا  دامنه این مسائل و مشکلات گسترش بیشتری یافته است؛ فعالیت و تلاش دوچندانی را برای جذب دانش آموزان به مسجد و کارهای تربیتی و معنوی روی آن ها داشته باشیم.

 

وی با اشاره به فعالیت 628 کانون در مساجد شهری و روستایی در استان کرمانشاه، اعلام کرد: کلاس های آموزش بازیگری تئاتر، کارگاه آموزشی سخنوری و فن بیان، مسابقات نقاشی ویژه ایام فاطمیه و برنامه های دینی، فرهنگی، قرآنی و هنری با رویکرد آگاه سازی، توانمندسازی و مهارت افزایی در مساجد در حال برگزاری است که دانش آموزان عزیز با مراجعه به مساجد دارای کانون می توانند از این برنامه های آموزشی بهره مند شوند.

 

حجت الاسلام سروری، با تأکید بر کاربردی کردن و بروز بودن مهارت افزایی ها و همچنین ضرورت مهارت افزایی اقتصادی بچه ها در خصوص ارز دیجیتال و سایر اقتضائات حال حاضر، اضافه کرد: بایستی با شناخت آسیب ها و چالش های پیش روی دانش آموزان، پادزهر آن را داشته و در مقابله با طرح و برنامه دشمن  تجویز مناسبی برای مصون ساختن نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه دشمن متناسب با ذائقه نوجوانان و جوانان به اجرای طرح و برنامه های خود می پردازد، تصریح کرد: در عین اینکه فرصت سازی کرده و در بحث های فرهنگی دقت می کنیم باید شتاب داشته باشیم که از دشمن عقب نیفتیم.

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در پایان خواستار انعقاد تفاهمنامه همکاری با آموزش و پرورش در راستای اجرای برنامه های مشترک فرهنگی، قرآنی، تربیتی و پرورشی؛ مضاعف بر طرح ملی طراوت شد تا بستر همکاری و تعامل بیش از پیش کانون های مساجد و مدارس در سراسر استان کرمانشاه به نحو احسن فراهم شود.